Заробіток на перегляді реклами.Як це працює?

Спершу трохи загальних понять якими ми з Вами оперуватимемо:
Рекламодавець - компанія, фірма або приватна особа яке хоче підвищити відвідуваність свого ресурсу або ресурс свого клієнта.
Клікові спонсори (чи букси від англ. BUX)- це сайти, які платять своїм користувачам (тобто нам з Вами) за перегляд рекламних сторінок, які були розміщені рекламодавцем в системі спонсора.

Відвідуваність - це одна  зі сходинок циклу по розкручуванню і просуванню сайту, магазину або будь-якого іншого ресурсу. Сьогодні дуже багато Рекламодавців є спеціалізованими рекламними компаніями по розкручуванню сайтів своїх клієнтів. Тисячі власників всіляких сайтів і ресурсів користуються послугами цих рекламних компаній (підвищення позицій в рейтингах, пошукових системах і так далі).
Рекламодавець розміщує посилання на рекламовані ресурси в Спонсорських системах, які у свою чергу пропонують нам з Вами роботу у вигляді перегляду реклами. Далі користувач (чи якщо хочете робітник) реєструється в системі, отримує свій акаунт і починає роботу. Щодня заходячи в акаунт користувач отримує деяку кількість рекламних посилань. За кожен перехід по посиланню нараховується встановлена Спонсором сума. Чим більше посилань і переходів, тим більше грошей Ви заробляєте.
А що з цього має замовник (клієнт)? Він отримує значний приріст відвідуваності його ресурсу. Т. е. користувач зі своїм комп'ютером виступає своєрідним лічильником, який накручується при кожному перегляді посилання. У результаті рейтинги активно рекламованих ресурсів підвищуються.

Отже вимальовується ланцюжок: клієнт - рекламодавець - спонсор - користувач.
Ось в такому спрощеному виді гроші від клієнта (часто клієнт сам є рекламодавцем) потрапляють до Вас.

І так ми підійшли до найголовнішого - грошам.
Зараз для Вас головне представити як це влаштовано і дочитати цю главу до кінця. Після чого зможете зробити свої висновки.

Зазвичай сума, яку спонсор буде готовий заплатити Вам за перегляд 1 посилання, стновлює від 0.01$ до 0.02$. На перший погляд це здається мізерною і нікчемною сумою, але насправді усе не так погано:
По-перше:
у кожного спонсора є поняття Преміум акаунту, тобто власник такого акаунту зможе заробляти більше на 25% - 100%.
По-друге:
таких спонсорів дуже багато, відповідно багато посилань і багато грошей.
По-третє:
гроші на переглядах заробляються швидко.
і нарешті
-  у кожного спонсора єреферальна  програма).
Реферал (від англ. referral - посилальний) - людина, яка реєструвалася в сервісі по вашому посиланню. Якщо Ви залучаєте іншого користувача до свого спонсора, то спонсор платить з доходу цього користувача Вам певний відсоток. На його заробітку (реферала) це ніяк не позначиться. Іншими словами, це новий учасник конкретної партнерської програми, притягнений саме вами.
Наприклад середній розрахунок для одного дуже відомого і популярного спонсора :
Плата за кожен Ваш перегляд: 0.01$
Плата за кожен перегляд Вашого реферала : 0.01$
Ви проглянете 10 посилань в день: 0.1$
у Вас 10 рефералів, які теж проглянуть по 10 посилань в день: 1$
Загальний дохід в день: 1,1$
У місяць: 1,1 x 30 = 33$
У рік: 33 x 12 = 396$
І це без урахування можливості придбання Преміум акаунту і тільки з одного Спонсора!!! (Одночасно можна працювати на 10-20 Спонсорах і витрачати на це не більше 30-40 хвилин в день!!!).

Наприклад, якщо у Вас буде Преміум акаунт, то Ваш щомісячний зарaботок на цьому Спонсорові складе - 41,25$, а в рік - 495$.
Упевнений, Ви відразу поставили собі питання: "А де ж я візьму стільки рефералов"? - про це я Вам розповім пізніше, в розділі рад.
Відмінних спонсорів останнім часом стає все більше і більше. Більшість переходжуватимуть на безпечніші і автоматизовані движки. Із скількома з них працювати - вирішувати Вам. Я лише зможу підказати з якими краще і як правильно працювати.
Трохи теорії.

На перший погляд це нагадує піраміду, але якщо зрозуміти суть роботи - те ви зрозумієте, що це зовсім не так.
Спробуємо розібратися.
Розглянемо такий приклад: є деякий спонсор який платить Вам за перегляд посилань 0.02$ і 0.01$ за перегляд посилань Вашим рефералом.
Ви вже зареєстровані і працюєте в системі. Потім Ви розповіли другу і запросили його по своєму "реферальной посиланню", таким чином він став вашим рефералом. Що відбувається далі: коли Ваш друг почне переглядати рекламу йому буде зарахуються сума встановлена Спонсором за перегляд тобто 0.02$ (така ж як і Вам і усім що іншим працює у цього спонсора), АЛЕ!!! Вам з кожного посилання яку прогляне Ваш реферал буде додаткове нараховується 0.01$ у вигляді бонуса.
Йдемо далі. Потім Ваш друг запросить свого знайомого (тобто у Вашого друга буде свій реферал). Ситуація повториться, тільки Ви від цього вже не отримуватимете ніяких бонусів. Т. е. тут використовується однорівнева система рефералов.
Можна небагато поглибиться і припустити що Ви самі дізналися про нового спонсора і реєструвалися без всяких "реферальных посилань". Т. е. виходить що ви "вільний" реферал, Вас ніхто не запрошував, Ви самі прийшли. Але статус "вільний" усього лише умовність. У усіх спосноров є різні види "купівлі" (чи "оренда" а часто і те і інше разом) "вільних" рефералов. Що це означає? Будь-яка людина в системі у якого на рахунку є необхідна кількість грошей може "купити" або "найняти" собі "вільного" реферала. Т. е. на нашому прикладі один ваш один може "купити" або "орендувати" Вас собі в рефералы, після цього Ви вже не будете "вільними". Практично у усіх серйозних Спонсорів є різні обмеження і умови для того, щоб не було таких ситуацій коли людина "купила" або "орендувала" собі рефералів і чекає коли вони зароблять йому грошей.
Також деякі спонсори обмежують максимальну кількість Ваших рефералов. Працювати доведеться усім.

10 комент.:

Unknown комментирует...

Ролзкажіть докладніше як долучити собі реферала

volodymyr комментирует...

реферала можете долучити за допомогою реклами вашого реферального коду,той обов"язково знайдете у вашому рахунку,можете його рекламувати на iнших сайтах або послати своiм знайомим на ел.адресу.якщо будуть ще запитання пишiть.аце бонус для вас http://www.clixsense.com/?5330672

Unknown комментирует...

атрымаць бясплатныя грошы гумка месяцаў каштуе $ 1,600

перайдзіце па спасылцы ніжэй
duduksantaidapetduit.blogspot.com

PROBUX $20 PERDAY & per daily ads $0.01

Neobux $1-$1000 PER MONTH

PRIZE GRID $10 clixsense

Fusebux min.payout $4 & daily ads $0,01 & HIGH AVG 2.00

ojooo ads $0.03

get $$$$$$$$$$$

Анонимный комментирует...

Самий надійний букс,платить роками http://www.neobux.com/?r=broomies

Анонимный комментирует...

Жми сюда Кращий букс оплата в доларах

slava комментирует...

Жми сюдаБагато завдань хороша оплата рекомендую

AndrewNev комментирует...

Є спеціальні програми, які дозволяють заробляти таким методом. Одним з таких додатків є CashPump. Суть проста, як і у всіх додатків такого роду: виконуй завдання в інтернеті (установка додатків, перегляд реклами, кліки і тд) і отримуй за це гроші, які потім можна вивести. Кого зацікивало, лінк на Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cashpump.app

slava комментирует...

Жми сюдаЗаработок вконтакте, Facebook,
Instagram, Youtube, Twitter.
Вступайте в группы, ставьте лайки,
рассказывайте друзьям и зарабатывайте

Unknown комментирует...

Дуже легкий заробіток на перегляді реклами!!!!!Заходь по цій адресі!!!!!!
https://globus-inter.com/uk/land/people?invite=5126328

Анонимный комментирует...

Привіт 10 центів за перегляд реклами на цьому сайті!!!
Просто реєструйся і заробляй!
https://aocbmoney.xyz/284513437189162/