Огляд Neobux

|



Neobux


Neobux по праву вважається кращим серед PTC сайтів, який насправді заробляє і дає заробити  іншим.
Зареєструватися на  Neobux можна натиснувши на кнопку:

Регистрация в Neobux


Відмінність Neobux від інших  PTC - сайтів:
  • За 3 року neobux виплатив своїм користувачам близько 20 мільйонів $.
  • Найбільша кількість користувачів.
  • Моментальні виплати.
  • Наявність російського форуму
  • Краща система безпеки
  • Гнучка система заробітку - пропорційно можливостям і бажанню.
  • Є люди, які працюють тільки на neobux і живуть за рахунок його.

Із статті Админа neobux:
"..Ми працюємо з правилом 3 балансів. Що це таке? Та дуже просто. Ми знаємо, скільки нам треба, щоб заплатити усім користувачам. Ця сума тільки для виплат і [з неї] не витратиться навіть на чашку кави. Тепер ми беремо цю суму і робимо ще дві таких же : Одна резервна (ми ніколи не знаємо - що станеться), друга для витрат і інвестицій. Отже, уявите, що ми повинні користувачам $10 (повна сума балансів усіх користувачів). Це означає, що в будь-який час ми повинні мати доступних в сумі, принаймні, $30. Перші $10 йдуть користувачам (навіть якщо вони не хочуть цього, вони там зберігаються). Другі $10 зберігаються як резерв. Треті $10 - для витрат (сервера, безпека, кава і так далі і для наших звичайних неортодоксальних рекламних оголошень для того, щоб отримати свіжу кров".
З цієї статті видно, що в neobux організована стабільність і безпека системи вище за всякі похвали.

Порядок і правила роботи на Neobux

 

Реєстрація на neobux
Перед реєстрацією на neobux у Вас вже має бути поштова скринька на gmail.com.
Для реєстрації на neobux необхідно перейти по посиланню. Як результат ви побачите вікно запрошення на сайт:


регистрация на Neobux


Для продовження реєстрації необхідно натиснути на кнопку "REGISTER NOW" (вказана кнопка, підсвічується на малюнку червонястим кольором).
Далі ми потрапляємо на сторінку реєстрації, яку треба уважно  заповнити.


регистрация на Neobux


username - придумайте ім'я для входу на neobux
password - пароль для входу на neobux
password confirmation - підтвердження пароля для входу на neobux (введіть той же пароль ще раз)
email - електронна пошта, на яку прийде підтвердження про реєстрацію на neobux (як завести поштову скриньку на gmail
Alertpay/Paypal email - все та ж пошта ваша gmail
birth year - ваш рік народження (пишіть правду)
image verification - на картинці внизу буде видний код в нашому випадку FIQAD
Ми усі заповнили - тепер тиснемо кнопку Continue
З'являється нове вікно - не закривайте його, а то доведеться робити усе знову.


регистрация на Neobux


У цьому вікні необхідно ввести код підтвердження (validation code), який прийшов Вам на поштову скриньку, вказану в розділі email (у нашому випадку це одна і та ж адреса). Якщо листа немає в самому ящику - перевірте його в розділі СПАМ (лист приходить вмить - чекати не доведеться). У будь-якому випадку адресат повинен називатися NEOBUX.
Щоб перевірити чи є лист пройдіть по посиланню www.gmail.com і в полі
ім'я користувача - вводимо вашу пошту (приклад - Ivanov@gmail.comЦей e - mail адреса захищена від спам-ботов, для його перегляду у Вас має бути включений Javascript
пароль - вводимо Ваш пароль
перевіряємо нові листи.
Знаходимо в листі код, він досить довгий, так що ви його ні з чим не переплутаєте. Копіюємо цей код в полі validation code.
Після введення коду підтвердження потрібно ще ввести image verification - на картинці внизу буде видний код в нашому випадку XPQEX.
Далі тиснемо - Finish registration.
І якщо Ви зробили усе правильно - те з'явитися таке вікно:


регистрация на Neobux
тут натискаємо - Login Now.


Вхід в акаунт neobux

З'являється вікно під назвою "Login". Воно служить для входу в акаунт neobux.

Вход (login) на Neobux


Тепер вводимо придумані раніше
Username - придуманий раніше ім'я для входу на neobux
Password - пароль для входу на neobux
Secondary Password - додатковий пароль (поки залишимо порожнім, якщо виникне необхідність, його можна буде задіювати пізніше для кращого захисту вашого акаунту на neobux)
Image verification - на картинці внизу буде видний код в нашому випадку RYHIP.
Тепер тиснемо кнопку "Login" і якщо усе зроблено правильно - Ви побачите:


аккаунт neobux

 

Перегляд реклами на neobux

 

Зараз ми знаходимося в акаунті neobux і можемо приступати до роботи. Для цього тиснемо на кнопку "View Advertisements" (Перегляд реклам) верхнього меню.


(на цьому малюнку показано як виглядає червона точка, 4 не стандартні проглянуті реклами, а також в низу, одна додаткова реклама)
Процес Заробітку на буксах - Вам треба клікати на рекламі, яку дає РТС-сайт для перегляду. Приклад Neobux - На початку, рекламних оголошень буде 4 штуки
Важливо знати:
Переглядати рекламу має сенс тільки по "Серверному часу" (Забивати голову що це таке - не буду) скажу тільки - перегляд реклами починайте тільки тоді коли побачите такий напис - "Youhaventviewedanyadvertisementtoday" Інакше грошей не побачите.
  • Кликнувши раз на написі реклами "eToro Financial Trading" десь поруч з'явитися червона точка
  • Тепер тиснемо на цю точку.
  • Якщо Ви зробили усе правильне те поруч (у вашому браузері) з'явитися нове вікно у якому і буде показана ця реклама.
  • Треба почекати доки біла лінія не заповниться жовтою
іу лівому верхньому вікні не з'явитися зелений кухликів із зеленою галочкою атакожнапис "Advertisement validatedЦе означає, що ви проглянули рекламу і можете клікати по наступному напису.
Робота вважається закінченою, коли Ви виконаєте таку процедуру на усіх чотирьох рекламах і натиснувши на напис "View Advertisements" значки навпроти усіх 4 реклам перетворяться на годинник і стануть сірого кольору
В будь-який час, на усіх буксах (включаючи Neobux) генеруються додаткові Рекламні оголошення - які приносять додаткові дохід. Рада - тримаєте декілька самшиту постійно запущеними в браузері і кожні 10-20 хвилин натискайте на список рекламних оголошень (напису - "View Advertisements", "SurfADS "ViewADS) - упевнений Вам повезе
Натиснувши "відновити" у Вашому браузері, можна проглянути на скільки збільшивсяОсновний баланс. Це і є Ваші зароблені гроші в Інтернет без вкладень і особливих зусиль. Не так складно - правда.

Серверний час Neobux

Уже багато що було сказане на тему "Кращого часу для кликов" але багато хто продовжує клікати по посиланнях не свого часу, а коли це їм зручно - ТАК ВИ ГРОШЕЙ НЕ ЗАРОБИТЕ !!! Переглядати рекламу має сенс тільки по "Серверному часу" (Забивати голову що це таке - не буду) скажу тільки - перегляд реклами починайте тільки тоді коли побачите такий напис - "You havent viewed any advertisement today" Інакше грошей не побачите.
Для тих хто бажає все ж дізнатися детально про ПІВНІЧНИЙ ЧАС читайте цю статтю -
Основні правила:
1) Переглядайте усі доступні вам реклами;
2) Переглядайте реклами по серверному часу.
Пояснення:
до 1) : Багато хто подумає: "Примушують нас клікати, щоб на нас (своїх рефералах) запрацювати". Це не так (ну, не зовсім так:) ). В першу чергу це треба вам. Основний ваш заробіток буде не від ваших кликов, а з того, що зароблять ваші реферали. Але! Згідно з пунктом 3.7 TOS (Правил роботи)"Гроші, які Ви заробляєте від рефералів, безпосередньо пов'язані з кількістю кликів, які Ви робите". Повністю усі гроші, зароблені на рефералах, ви отримуватиме тільки тоді, коли самі зробите усі необхідні кліки, тобто проглянете стільки реклам, скільки гарантовано по статусу. І навіть якщо зараз у вас немає рефералів, треба переглядати усі кліки - так виробиться корисна звичка, яка допоможе вам в майбутньому заробляти більше.
до 2) : Згідно з пунктом 6.2 TOS "Ви, як користувач, можете запрацювати на кожній рекламі тільки один раз за кожних 24 години". З пункту 3.7 TOS: "Кліки рефералів обчислюватимуться, базуючись на кліках, які Ви зробили в попередній день. Ці обчислення робляться на основі серверного часу, який можна побачити на сторінці 'View Advertisements' (Перегляд реклами)"
Це означає, що вам треба клікати щодня по серверному часу, а не по вашому власному. Якщо ви проігноруєте це правило, то вийде, що за один день ви зробите подвійну кількість переглядів (по серверному часу), а на інший день - жодного. Але в першому випадку вам не зроблять подвійну плату за кліки рефералов, немає, тільки звичайну оплату! А у другий день кліки рефералов вам взагалі не зарахують. Зверніть увагу на попереднє зображення. Серверний час дорівнює "23:28". Якщо не поквапитися, то частина кликов (чи усе) можуть піти наступного дня, а за цей день оплата буде неповною.
Краще всього прагнути клікати в один і той же час. Виберіть для себе, в який час ви точно можете бути за комп'ютером щодня і дотримуйтеся приблизно цього часу, не забуваючи поглядати на серверний час на сторінці "View Advertisements" (Перегляд реклами). Ви завжди можете перевірити серверний час у своїх графіках зроблених переглядів, щоб побачити, клікали ви або немає вдень раніше.
На цьому ж зображенні видно ще у свій час - час скидання кликов : Your advertisement clicks reset at hh: mm (Перегляд ваших реклам оновлюється в чч:мм). Ви можете отримати плату за одну і ту ж рекламу тільки через 24 години. Час скидання кликов означає, що після цього часу відлічуватиметься інший 24-годинний період, так що ви зможете отримати плату за перегляд реклам. Це час скидання встановлюється для кожного користувача випадковим чином при реєстрації і не може бути змінено ні за яких обставин. Введено це було для зменшення навантаження на сервер, щоб усі користувачі одночасно (наприклад, після роботи) не кидалися переглядати рекламу. Отже, проміжок часу, коли ви повинні переглядати рекламу - починаючи з часу скидання кликов (по локальному часу) і до 23:59 по серверному часу. Якщо цей проміжок часу вам незручний, є і другий: починаючи з 00:01 по серверному часу і до часу скидання кликов (по локальному часу). Вибираєте той, який вам зручніше, і завжди клікайте в цей період.
Приклад, приведений користувачем apetroff: "В даному випадку 05:31 це мій час [скидання кликов]. У мене різниця з сервером 8 годин, означає в 05:31 поточного дня, коли оновлюється моя реклама, в моєму часовому поясі дата змінилася, а до зміни дати на сервері залишається 2 години 29 хвилин ( 8.00 - 5.31). Означає дивитися рекламу я повинен потім 08:00 (5.31 + 2.29)якщо я прокликаю до 08:00, то мої сьогоднішні перегляди будуть зараховані вчорашнім днем, оскільки сервер ще не перейшов на нову добу. Ось тоді і вийде, що по своєму часу я клікав два дні, а по серверному один. Учора 8 реклам, сьогодні 0. Тому мій час для роботи з 08:00 поточного дня до 05:31 наступного".
Можна і простіше: різниця з сервером 8 годин, означає 00:00 + 8 = 8:00 - ElrATiff}
Ви можете переглядати реклами, якщо ви бачите над рекламами напис: "You haven't viewed any advertisement today. You must view advertisements if you wish to receive from your referrals tomorrow". (Сьогодні ви не проглянули жодної реклами. Ви повинні переглядати реклами, якщо хочете отримати від ваших рефералів завтра)



У ідеалі, графіки ваших переглядів реклами по серверному і локальному часу повинні співпадати:

На нижньому графіку (по локальному часу) видно провал за вчорашній день. Але на верхньому графіку (по серверному часу) усі дні йдуть підряд, тому будуть сплачені кліки рефералів за усі дні.
І набагато гірше, якщо графіки мають такий вигляд:

На нижньому графіку (по локальному часу) все гаразд, але на верхньому видно, що за один день зроблено 9 кликів (будуть сплачені усі кліки рефералів), а за наступний день - тільки 2 (кліки рефералів за цей день будуть сплачені не повністю). З пояснень користувача : "серверна доба у мене починається в 7 ранку, я уранці прокликала свої посилання в 10.. мій час оновлення посилань - 03:11, так вийшло, що в 03:11 я ще була за компом, за звичкою відновила, з'явилися посилання, я їх проглянула.. а по серверному-то ще до семи ранку минулу добу, ось вийшло у мене 9 посилань за одну серверну добу.. коли в 7 ранку серверний час помінявся, то мої посилання неактивні, оскільки вони оновлюються тільки в три ночі.. тепер мені потрібно було чекати 03:11, щоб мої посилання оновилися і при цьому я потрапила до семи ранку в серверну добу.. і так потрібно було робити постійно, тому я вирішила пропустити цей день, тільки упіймала ще 2 доп.реклами і хоч щось мені від рефов зарахувалося.. тепер я клікаю їх з семи ранки до трьох ночі, і потрапляю і у свою добу і в серверні.".
 Адмін з самого початку роботи сайту украй негативно відноситься до спроб обману і дуже серйозно працює над захистом. Тому:
  • Ніколи не використовуйте програми-автоклікери - це заборонено. (Перевірено - Вас забанять)
  • По рекламному посиланню клікайте тільки лівою кнопкою миші. Клацання правою кнопкою миші з відкриттям нового вікна вважається зломом!
  • Заборонено використання скриптів, що роблять автоматичні позначки ,тобто, що встановлюють прапорці. Скрипти, що не впливають на роботу сайту, дозволені.
Матеріал узятий з galaxycat.ru
На NeoBux є декілька видів реклам :
час перегляду, сек.
Standard
/Pioneer
Golden
Emerald
/Sapphire
Platinum
/Diamond
Ultimate
кліки
свої
рефов
свої
рефов
свої
рефов
свої
рефов
свої
рефов
Normal Ads (звичайна)
30
$0.01
$0.005
$0.01
$0.01
$0.012
$0.01
$0.015
$0.01
$0.02
$0.01
Extended Ads (тривала)
60
$0.015
$0.01
$0.02
$0.02
$0.02
$0.02
$0.02
$0.02
$0.02
$0.02
Mini - Ads (міні-реклама)
15
$0.005; перегляди рефералов не враховуються
Тривалі реклами виділяються в списку реклам блакитним фоном.

Виплати

Мінімальна перша виплата - $2.00. Для кожної наступної виплати ця сума збільшуватиметься на $1.00, поки не досягне $10.00. Після цього мінімальна сума завжди буде $10.00. Зроблено це для послаблення навантаження на процесори оплати і для зменшення комісійних. Наприклад, в AlertPay береться як комісійні певний відсоток плюс фіксована сума. І чим більше виплата, тим менше (відносно) комісійні. Але навіть якщо ви перший раз виведете $20, друга мінімальна сума буде всього $3 і так далі
Ви можете запросити тільки одну виплату одночасно.
Після вимоги виплати, користувач повинен чекати до вимоги наступної виплати:
  • Стандарти, Golden без пакетів оновлення, Golden/Sapphire, Golden/Diamond : 4 дні
  • Golden/Emerald : 3 дні
  • Golden/Platinum : 2 дні
  • Golden/Ultimate : 1 день
Для отримання грошей від NeoBux верифікація рахунку AlertPay або PayPal необов'язкова
Але для проплат NeoBux 'у рахунок PayPal має бути верифицирован
Щоб зробити оплату через PayPal, переконаєтеся, що маєте акаунт PayPal в країні, в якій ці акаунти можуть отримувати гроші через PayPal і входите у свій акаунт, будучи в одній з цих країн.

Реферали

Прямі

Перевага прямих рефералів перед орендованими в тому, що їх не треба купувати, а потім подовжувати. Недолік же в тому, що якщо прямий реферал перестав клікати, то його не заміниш, можна тільки видалити (чи дочекатися, коли його видалить система).
Найпоширеніша помилка початківців : тільки зареєструється і вже починає  розміщувати  свої реф.посилання на форумах, блоках і так далі для залучення рефералів. Але! Прямих рефералів ви можете мати тільки тоді, коли ви відповідаєте цим умовам (TOS 3.10) :
  • Працюєте не менше 30 днів.
  • Зробили не менше 100 кликів.
Після того, як ці умови виконані, кількість прямих рефералів, яких ви можете мати, спочатку обмежуватиметься наступним:
  • Стандарти: 30
  • Pioneer: 60
  • Golden: 200
  • Golden+Pioneer : 250
  • Golden/Emerald : 300
  • Golden/Sapphire : 300
  • Golden/Platinum : 400
  • Golden/Diamond : 400
  • Golden/Ultimate : 800
Залежно від того, скільки днів ви зареєстровані, усі ці дні, мінус перші 30, приплюсовуються до ліміту.
Це означає, що, чим довше ви працюєте, тим більше рефералов можете мати.
Кількість базуватиметься на вашому поточному статусі/пакеті і днях, скільки ви зареєстровані (мінус 30, коли ви не могли мати прямих рефералів). (TOS 3.9) Ця кількість буде різною і пояснюється нижче:
  • Стандарт/Pioneer = (Дні- 30)/4
  • Golden(Дні- 30)/2
  • Golden (з пакетом оновлення) = Дні- 30
Наприклад, якщо ви зареєстровані протягом 330 днів (що за вирахуванням 30 дасть 300 днів) :
  • Стандарт = 30 + 300/4 = 105
  • Golden - 200 + 300/2 = 350
  • Golden (Ultimate) = 800 + 300 =1100

У користувачів, що реєструються і не зробили протягом 72 годин жодного кліка, акаунти блокуються назавжди.
Після 30 днів бездіяльності акаунт прямого реферала буде тимчасово припинений, а після 60 днів бездіяльності - заблокований назавжди.
Коли у прямого реферала заблокований акаунт, його ім'я буде показано червоним.
Система автоматично і періодично вичищає прямих рефералів, чиї акаунти були заблоковані назавжди.
Якщо зникає прямій реферал, це може означати тільки те, що акаунт реферала заблокований назавжди. Оскільки бездіяльний реферал не потрібний, він/вона видаляється з вашого акаунту.
Деякі залишатимуться тут протягом тривалого періоду, оскільки їх акккаунти були тимчасово припинені і вони можуть повернутися. Таким чином, ви їх не втратите.

Орендовані

Перевага орендованих рефералів перед прямими в тому, що неактивних або малоактивних рефералів можна замінювати (іноді безкоштовно).
Орендуєте ви рефералів завжди на один місяць.
Ви можете продовжити їх оренду відразу на 30/60/90 днів або на 1 день щодня, використовуючи Автооплату.
Для оренди рефералів використовується орендний баланс. Цей же баланс потрібний для продовження оренди, заміни неактивних рефералів і Автооплати. Увага! Орендний баланс використовується виключно для оплати операцій з рефералами, включаючи купівлю, Автооплату, продовження оренди і заміну. Цей баланс не можна використовувати для інших проплат і він не доступний для виплат. Гроші, що лежать на орендному балансі вивести ніколи не буде не можна! Тому будьте уважні, переміщаючи гроші на нього.
ВАЖЛИВО Інформація про вартість рецикла, продовження і покупки нового Реферала -
  • Штраф=0,04$
  • Рецикл=0,07$
  • Купівля нового реферала=0,21$
Вартість оренди залежить від статусу і кількості рефералів :
Тут Monthly - плата за місяць, AutoPay - автооплата (див. нижче).
ПРИМІТКИ:
  1. Перші 2 оренди  для Стандартів мають спеціальну знижку: ціна за кожного реферала тільки $0.25.
  2. Golden для оренди рефералів повинен визначити дві години у своїх персональних налаштуваннях (див.нижче).
  3. Golden з деякими пакетами оновлень мають додаткову знижку для місячної плати (понад $0.20) :




    • Golden/Sapphire : $0.01
    • Golden/Diamond : $0.02
    • Golden/Ultimate : $0.03
Скільки орендованих рефералів може мати кожен користувач залежить від його/її статусу/пакету :
ПРИМІТКА: Члени з пакетом Ultimate можуть після звичайних обмежень оренди використовувати чергу для оренди. В цьому випадку кожен реферал коштуватиме $0.60 плюс додатково $0.01 за кожні 100 рефералів понад ліміт.

Після оренди рефералів до наступної оренди повинно пройти:
  • Стандарти, Golden без пакетів оновлення, Golden/Sapphire, Golden/Diamond : 7 днів
  • Golden/Emerald : 6 днів
  • Golden/Platinum : 5 днів
  • Golden/Ultimate : 4 днів
Продлять оренду можна на 30, 60 або 90 днів. При цьому число днів, на яке продляете, додається до числа днів оренди, що залишилося. Наприклад, якщо у реферала залишалося 17 днів до кінця оренди, і ви продляете його ще на 90 днів, то тепер до кінця оренди у нього буде 17 + 90 = 107 днів. При продовженні оренди на 60 днів ви отримаєте знижку 10% від вартості оренди, а при продовженні на 90 днів - 20%. Тому вигідніше продлять відразу на 90 днів, в крайньому випадку, при нестачі грошей, на 60 днів.
У будь-якому випадку, продлять оренду рефералів треба до того, як вона витече. Увага! Одна з серйозних помилок початківців : Забувши про продовження оренди, вони спохвачуються у той момент, коли вона фактично витекла і оплачують продовження, хоча реферали вже втрачені. Річ у тому, що після закінчення терміну оренди реферали ще деякий час залишаються в списку. Система автоматично підчищає сміття, але робить це через деякий проміжок часу, щоб не перевантажувати сервер. Навіть якщо в цей час сплатити рефералів з минулою орендою, але що ще знаходяться в списку, вони все одно зникнуть, а гроші ви витратите.
Щоб не пропустити закінчення оренди треба час від часу навідуватися на сторінку із списком рефералів. За 10 днів до закінчення оренди дата в стовпці Next Payment (Наступна оплата) стане червоною і залишатиметься такий, поки ви не продовжите оренду або не втратите реферала.
Для продовження одного або декількох рефералів вам треба спочатку вибрати їх. Для цього просто встановите прапорці на самому кінці рядка списку для кожного реферала.
Ви можете вибрати усіх рефералів на сторінці відразу, встановивши прапорець вгорі праворуч від заголовка списку.
Якщо у вас активований кольоровий фільтр (ви бачите слайдер), ви можете кликнути на кольорових кухлях зліва від цього глобального прапорця для того, щоб вибрати/відмінити вибір усіх рефералов цієї кольорової групи. Можна вибирати одночасно декілька груп.
Для вибору рефералов, розташованих в списку підряд, можна помітити першого потрібного, потім спуститися, натиснути Shift і кликнути на останньому, який потрібний. Позначаться усі рефералы в цьому проміжку.
Після вибору тих рефералов, яких хотіли, просто переміститеся вниз списку і ви побачите список, що розкривається, де зможете вибрати, що вам треба робити з поміченими рефералами:
Потім треба буде тільки кликнути на кнопці "Click here to confirm" (Кликни тут для підтвердження) і дія буде виконана. Повідомлення над цією кнопкою показує, скільки грошей буде знято з орендного балансу.
Якщо грошей на орендному балансі недостатньо, вам буде запропоновано додати їх: "Total amount to pay: $0.67. You do not have enough funds in your Rental Balance". (Всього грошей для оплати треба: $0.67. У вас недостатньо грошей на вашому орендному балансі). Напис на кнопці зміниться на: "Click here to add funds" (Кликни тут, щоб додати гроші). Натиснувши на цю кнопку можна буде додати гроші на орендний баланс так, як описано в частині
Ще одним способом продовження терміну оренди, що дозволяє економити ваш час і гроші, є Автооплата.
Якщо ви дозволите Автооплату, по першому кліку, зробленому рефералом в цей день, ви заплатите, щоб зберегти цього реферала ще на один день. Якщо реферал не кликне, ви не платитимете за наступний день для нього.
Крім того, що так платити легше, це також дешевше для вас, оскільки ви отримуєте знижку 10% від усієї місячної оренди.
Увага! Автооплата може виявитися невигідною для Стандарту у тому випадку, якщо реферал робить за день тільки один клік. Ціна кліка реферала для Стандарту дорівнює $0.005. Плата за день при Автооплаті рівна, мінімум, ($0.28 / 30) - 10% = $0.0084 ($0.25 / 30) - 10% = $0.0075. Значить, якщо реферал зробить тільки один клік, Стандарт втратить $0.0025. Для Golden -членов, з пакетами або без, Автооплата вигідна завжди.
Для того, щоб включити/вимкнути Автооплату, кликніть на своєму імені в правому верхньому кутку для переходження у свій акаунт.
Потім, в меню ліворуч кликніть на "Rented" (Орендовані) під "Referrals" (Реферали). Ви перейдете до списку ваших орендованих рефералів.
Тепер усе, що вам потрібне - це кликнути на "Enable" (Дозволити) чи "Disable" (Заборонити) праворуч від статусу Автооплати(показується нагорі списку), щоб перемкнути цей статус:
Сума за кожного реферала/день відніматиметься з Вашого реферального балансу. Якщо на Вашому реферальном балансі недостатньо грошей, сума відніматиметься з Вашого основного балансу. Якщо на обох балансах недостатньо грошей, Автооплата не буде включена і запрацює знову тільки тоді, коли на одному з балансів грошей вистачатиме.
Працювати Автооплата буде тільки для тих рефералов, у яких залишилося до наступної їх місячної плати:
  • 20 днів - для Стандартів, Golden без пакетів оновлення, Golden/Emerald, Golden/Platinum
  • 18 днів - для Golden/Sapphire
  • 14 днів - для Golden/Diamond
  • 10 днів - для Golden/Ultimate
Буває, що деякі реферали не відповідають вашим очікуванням.
В цьому випадку ви можете замінити кожного з них :
  • Стандарти, Golden без пакетів оновлення, Golden/Sapphire, Golden/Diamond : $0.08
  • Golden/Emerald, Golden/Platinum : $0.07
  • Golden/Ultimate : $0.05
Також, автоматично і безкоштовно замінюються реферали, які не клікають:
  • 14 днів - для Стандартів, Golden без пакетів оновлення, Golden/Emerald, Golden/Platinum
  • 12 днів - для Golden/Sapphire
  • 10 днів - для Golden/Diamond
  • 7 днів - для Golden/Ultimate
Майте на увазі, що 14 днів без клікання роблять реферала дорогим (оскільки ви заплатили за нього за місяць) і його/її заміна - вигідніша.
Щоб замінити одного реферала, найлегше кликнути на іконці з двома зеленими стрілками у кінці кожного реферального ряду в списку рефералов :
Кликніть на ній, з'явиться питання: "Do you wish to recycle this referral for $0.08 $0.07? A new active referral will be exchanged with the current one". (Ви хочете замінити цього реферала $0.08 $0.07? Новий активний реферал замінить поточного.) Просто підтвердіть, що ви дійсно хочете це зробити, натиснувши на "Yes" (Так). (Натиснувши на "No" (Ні) ви відміните заміну) :
Використовуючи цей метод, ви можете платити зі свого орендного балансу або відняти цю суму з вашого основного балансу, якщо на вашому орендному балансі недостатньо грошей.
Для заміни декількох рефералов вам треба спочатку вибрати їх. Вибір робиться аналогічно вибору для продовження (см вищий).
Потім опуститеся вниз списку і ви побачите опції, що запитують, що ви хочете зробити з вибраними рефералами. Просто виберіть, що ви хочете замінити ((I want to recycle them))їх. Потім, Вам треба буде тільки кликнути на "Click here to pay" (Кликни тут для оплати) і дія буде виконана.
Цей метод працює тільки з вашим орендним балансом.
Чому так важко орендувати?
Голден-члени мають значно більше запитів в оренді рефералов в порівнянні із Стандартами, оскільки майже усі вони можуть дозволити собі орендувати. При зростанні запитів рефералы швидко розпродаються в певний час.
Голдени можуть орендувати рефералів, встановлюючи два проміжки часу в день для оренди, виходячи з часу, найбільш зручного для них. Ви можете знайти цю опцію у своїх персональних установках. Після того, як Ви зміните час, Ви зможете змінити його ще раз тільки через 7 днів.
Не забувайте про те, що треба бути швидким, оскільки безліч інших членів одночасно з Вами намагатимуться орендувати.
Якщо є проблеми з орендою, Ви завжди можете використовувати реферальну чергу, яка, будучи небагато подорожче, гарантує Вам оренду рефералів.
Заказать курсовую недорого

1 комент.:

Анонимный комментирует...

Hi
I am familiar with an investment site.
Do not waste your time.
The perclick site is finished.
.
.
Daily payments.
At least $10.
.
.
Hurry up not too late.....

http://www.goalforex.biz/index.php?ref=forlan