20Dollars2Surf - повністю автоматичний заробіток

|

make cash

Оплата  за один Ваш перегляд: 1 поінт
Оплата за один клік Вашого реферала: 10 рівнів по 10%
Термін виплат: в кінці кожного місяця
Кількість посилань в день: необмежено
Мінімалка: 20 $
Платіжна система: AlertPay, PayPal, Hipay

20dollars2surf.com - це кешбар, у якому крутяться банери рекламодавців і ви отримуєте гроші за перегляд. Банери змінюються автоматично. Вам просто потрібно запустити програмку, коли включаєте комп'ютер і прибрати кешбар куди-небудь вниз екрану щоб він вам не заважав.

Як почати роботу на 20dollars2surf.com

Щоб зареєструватися на 20dollars2surf.com, вам потрібно ввести свій імейл на головній сторінці, потім вам запропонують завантажити кешбар і встановити його. Після установки він відразу запускається і у вас на робочому столі з'явиться ярлик 20Dollars2Surf, на нього і потрібно натискати і запускати кешбар щодня. За перегляди банерів вам будуть нараховані кредити. Всього можна заробити в такий спосіб 10 000 кредитів на місяць (заробіток обмежують тому що у деяких комп'ютер включений цілу добу і виходить занадто багато кредитів). Обмеження в 10000 кредитів діє тільки для кешбар, крім цього ви можете заробляти залучаючи рефералів, граючи в ігри і отримуючи бонуси.

За 1000 кредитів дають до  $ 0.15 центів. Усі кредити, які ви заробили конвертуються в гроші першого числа наступного місяця.

Реферальна система

На сайті дуже гнучка система рефералів. Крім того, що ви можете залучати необмежену кількість рефералів, ви будете заробляти 10% від доходу 10-ти рівнів ваших рефералів.
Кожен показ вашого банера дає вам 1 поінт. Кожен клік по вашому  реф посиланню з унікального IP в день дає вам 10 поінтів. . Але тут теж є обмеження на накрутки, ви можете з кліків за вашим посиланням заробити тільки 1000 поінтів на день. Так що можна ставити посилання у різні серфінг- системи  (Easyhits4u)  і отримувати поінти за кліки на 20Dollars2Surf.

Ігри

На 20dollars2surf.com є 2 види ігор.

'''The BingoSurf''' - тут можна виграти гроші або SurfPass (щось типу коду, який дає доступ до додаткових можливостей, його можна купити або виграти).
Як грати:
Натискаєте на біле посилання на фіолетовому тлі поруч з полем з цифр. Там йде таймер зі зворотнім відліком. Цей таймер показує, через скільки часу почнеться гра. Коли таймер дійшов до 0 починається гра. Вам робити нічого не треба. Просто чекаєте, коли випадуть всі кулі та заповняться 3 рядки в порожньому полі. Після того, як кулі закінчаться, треба знову натиснути на біле посилання на фіолетовому фоні і побачите нижче своє поле з цифрами і на ньому жовтим будуть виділені ті цифри, які є виграшними.
Ви можете в цій грі виграти наступні призи за таких умов:
* 1 безкоштовний кредит на ще одну гру, якщо заповниться один з 5 вертикальних рядів;
* 10 центів, якщо заповняться 2 вертикальні лінії;
* 1 долар, якщо заповняться 3 лінії;
* 1 SurfPass, якщо заповняться 4 лінії;
* ДжекПот, якщо співпадуть всі 5 ліній. На даний момент ДжекПот складає 517 $. Початкова сума Джекпот $ 100 і підвищується щоразу на 10 центів, коли користувачі купують кредити.
Начебто так. Таким чином можна грати кожен день 1 раз безкоштовно.

'''Wheelsurf''' - тут потрібно мишкою натиснути на  кнопку, буде крутитися стрілка і залежно від того куди вона покаже вам можуть нарахувати будь-якого приза. 2 рази на день можна покрутити посилання безкоштовно, а потім вже доступ до 10-ти додатковим ігор тільки за SurfPass.

Бонуси

'''Clicks Bonus''' - тут вам можна клікати на кнопку поряд з банером і вам будуть нараховуватися поінти від 5-ти до 10-ти. Банери з'являються щодня.

'''Surfer Bonus''' - цей бонус ви можете отримати тоді коли запущений ваш кешбар, ви його впізнаєте по ось такому зображенню:

bonus

Вам потрібно натиснути на банер і ви отримаєте від 1 до 1000 поінтів або 1 SurfPass.


Цей сайт працює з 2008 року  і справно платить але головна особливість цього сайту - це 10 - рівнева система рефералів, з кожного рівня і з кожного реферала на цьому рівні ви будете отримувати 10%, що дозволить заробляти гроші ні чого не роблячи.
Бажаю всім успіху!