Прикріплення кредитної карти до гаманця Webmoney

Отже, у нас на руках кредитка « Універсальна » від ПриватБанку. Тепер ми повинні прив'язати її до нашого гаманцю Webmoney. Для цього йдемо на сайт УкрГарант і авторізуємося (кнопка по центру «Авторизуватися»). Пройшовши стандартну для Webmoney процедуру аутентифікації, Ви повинні перейти на сторінку https: / / cards.ukrgarant.com /? mode = cardblank і закріпити  за Вашим гаманцем Webmoney кредитну картку (у системі вона називається БПК). Отже, для закріплення вибираємо пункт «Закріпити БПК» і вводимо в форму, що з'явилася дані з конверта, в якому Вам видали карту «Універсальна».


Оскільки дані майже одні й ті ж, то наведу відразу приклад заповнення (або див. малюнок):

1. Пишіть назву картки. Наприклад, «ПриватБанк» чи «Універсальна ПБ»

2. ПІБ. Ваші Прізвище Ім'я По батькові

3. Отримувач: ПриватБанк

4. р / р: 29244825509100

5. МФО: 305299

6. Код одержувача (на вкладиші це ОКПО): 14360570

7. Коментар до призначення платежу: Для поповнення карти № (номер з вашої карти) (Прізвище Ім'я По-батькові власника картки), ІПН (ідентифікаційний код власника картки).


Натискаємо «Далі», після чого уважно ще раз перевіряємо дані і підтверджуємо прив'язку карти до гаманця WMID. Після цього УкрГарант перевіряє дані кредитної карти і прив'язує її до гаманця. Цей процес може проходити від 1 до 3 днів (залежно від вихідних, завантаження і т.д.). Зазвичай карта прив'язується на наступний робочий день.

Зверніть увагу! , що дані власника електронного гаманця і дані кредитки повинні збігатися (ПІБ і т.д.), тобто Ви можете прикріпити тільки свою кредитну карту. Також для закріплення карти необхідно оформити формальний атестат для вашого облікового запису Webmoney. Він видається безкоштовно і миттєво, необхідно лише заповнити дані ПІБ та дані паспорта.