Огляд GreensTree





Реф. система: 2 ур.
Вартість кліка; 0,02-0,055 руб
Клік рефералу 1ур.: 0,004 руб.
Клік рефералу 2ур.: 0,001 руб.
Мінімальна сума для виведення грошей: відсутня
Кількість посилань на добу: від 50 і вище.
Виведення грошей: 
миттєво
 Рефбек: 50%

 Один з кращих сайтів САР!  Був відкритий 30 серпня 2009 року.  Проект цікавий, і постійно розвивається, один з небагатьох вітчизняних сайтів на який варто звернути увагу!

 Першу виплату користувач може замовити після 100 переглядів рекламних посилань на сторінці серфінгу. Усі подальші виплати не залежать від кількості переглядів.
Для нарахування рефбека в автоматичному режимі потрібен формальний атестат у системі WebMoney. Доводжу до Вашого відома, що процедура отримання формального атестата в системі Webmoney абсолютно безкоштовна і займає кілька хвилин.
Комісія за переказ коштів користувачу: до 1 руб. - 2% .- виплата в автоматичному режимі; від 1 до 10 руб. - Без комісії, виплата в автоматичному режимі; від 10 руб. - Без комісії, обов'язкова модерація заявки з перевіркою облікового запису користувача на дотримання правил проекту. Виплата у ручному режимі протягом 3 (трьох) днів.
Виведення коштів користувачам, що мають в системі WebMoney атестат псевдоніма: всі заявки на виведення коштів для даних користувачів проходять обов'язкову модерацію. Комісія за переказ коштів становить 5%. Заявки обробляються в термін, що не перевищує 5 (п'ять) днів.

 Користувачам сайту пропонуються різноманітні види заробітку:
Перегляд сайтів - посилань для перегляду в цьому розділі більше 25-ти, протягом дня додаються додаткові. Вартість вашого кліка 0.02-0.055 WMR, вартість реф. кліка - 0.004 WMR. Є бонусна реклама (0,0015 бонусу за посилання). Яку можна конвертувати в рекламу або продати. Ціну вашого кліка і реф кліка можна підвищувати на сторінці Рівні переглядів у Вашому акаунті;
Реферали - залучаючи рефералів в систему можна заробляти 0.004 WMR з кожного реферала, а також продавати активних рефералів на біржі рефералів. Комісія проекту за операції, здійснені на біржі, складає 30%, але не менше 5 руб. Комісія стягується з продавця в момент продажу. Виставити свого рефералу на біржу Ви можете зі сторінки зі списком Ваших рефералів. Крім того, є можливість виставити рефералу на Аукціон рефералів;
Завдання - не найлегший спосіб заробітку для новачків, але він самий прибутковий. Тут величезна кількість самих різних завдань за виконання яких платять від 0,10 до 65 руб;
Питання (оплачувані відповіді) - для відповіді на питання відведена лише одна спроба. За правильну відповідь Вам буде нараховано 0.04 руб. За невірну відповідь з Вашого рахунку буде списано 0.04 руб;
Оплачувані скачування - за правильну відповідь на який, Ви отримаєте гроші на свій рахунок. Відповідь на питання має перебувати у файлах, які необхідно завантажити. За невірну відповідь з Вашого рахунку буде списана сума, рівна вартості правильної відповіді. Для відповіді на питання відведена лише одна спроба.