Огляд SEOsprint



SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Реф. система: 1 рівень.
Вартість кліка; 100%.
Клік Реферала : 50%.
Мінімальна сума для виведення грошей: 3 руб.
Кількість посилань на добу: від 20 .
Виведення грошей: миттєво
Рефбек: 20% 

 Новий російський PTC від адміна Vip-prom, так що в платоспроможності проекту можна не сумніватися.  Тут можна легко заробити реальні гроші. До Ваших послуг 5 методів заробітку! Переглядайте сайти, читайте листи рекламодавців, виконуйте нескладні й цікаві тести і завдання за винагороду. Для цього Вам не потрібні які-небудь особливі навички або сила-силенна часу. Ви можете знаходиться де завгодно і працювати коли завгодно! Усі виплати в системі виробляються миттєво. Нарахування збалансовані і стабільні. Ви зможете отримати свої перші гроші вже відразу після початку роботи.  Заробляйте стільки, скільки забажаєте.

 Проект в автоматичному режимі видаляє акаунти неактивних користувачів, які не працювали в системі більше 60 днів.
Виведення грошей відбувається через 6 платіжних систем: Liqpay - мінімум 2 крб. Webmoney - мінімум 3 руб. Liberty Reserve - мінімум 3 руб.
 AlertPay - мінімум 32 руб. Moneymail - мінімум 3 руб. RBKMoney - мінімум 3 руб.

При реєстрації Вам дадуть пін, який буде необхідний для подальшої роботи на сайті, запишіть його де-небудь щоб не забути. Після реєстрації на сайті ви отримуєте статус Перехожий (початковий рівень), з цим статусом Ви можете починати заробляти, залучати рефералів але ще не зможете виводити гроші. Для того щоб стати повноцінним учасником системи вам потрібно одержати статус Робітник (головний).

Для отримання статусу Робітник:

Заповнити дані свого Профілю;
Зробити підтверження  своєї адреси e-mail.

 Користувачам сайту пропонуються різноманітні види заробітку: перегляд сайтів (платять у середньому 0.02 руб. За клік, при перегляді посилання капча внизу, потрібно порахувати зірочки і натиснути правильне число), читання оплачуваних листів, участь в тестах за гроші (вартість 0.10 руб., Треба подивитися на вказаний сайт і відповісти на питання тесту), виконання завдань (всілякі реєстрації, скачування файлів і т.п.), робота з пошукачами за гроші.



1 комент.:

Unknown комментирует...

атрымаць бясплатныя грошы гумка месяцаў каштуе $ 1,600

перайдзіце па спасылцы ніжэй
duduksantaidapetduit.blogspot.com

PROBUX $20 PERDAY & per daily ads $0.01

Neobux $1-$1000 PER MONTH

PRIZE GRID $10 clixsense

Fusebux min.payout $4 & daily ads $0,01 & HIGH AVG 2.00

ojooo ads $0.03