Опис Uh.ru. Високий заробіток на кліках та на написанні статей

|

* Заробіток в день: близько 0,2 $.
* Мінімальна сума для виведення грошей: немає
* Кількість посилань: 10 щогодини.
* Платіжні системи: Webmoney

Незважаючи на те, що загальний принцип роботи залишився тим самим, ідею Uh.ru явно можна віднести до новаторських. При цьому можливі два варіанти - хтось буде від цього у захваті, а хтось вважатиме традиційну систему кліків більш зручною. Але в будь-якому випадку вона заслуговує на увагу - заробити на день на ньому можна більше, ніж на західних клікових спонсорах. При роботі на російськомовних буксах це дуже рідкісна річ ...





Огляд Uh.ru
Uh.ru - це гібрид клікового спонсора і сайту для серфінгу. Схоже, його творцям вдалося поєднати ці два заробітку в єдине гармонійне ціле. Як вже говорилося, на ньому також є місце і авторам статей.

 На Uh.ru є 2 способа ззаробити гроші:
   1. Переглядаючи матеріали і клацаючи по рекламних посиланнях.
   2. Створюючи статті. Ви будете постійно отримувати прибуток від клікання читачів по рекламних посиланнях, які будуть перебувати в статті.
А зараз  розглянемо кожен вид вид заробітку більш докладно.

Почнемо з самого початку - з реєстрації:

ідемо на Uh.ru, заповнюємо потрібну інформацію  і після цього заходимо в акаунт. Зазвичай я досить детально описую процес реєстрації, але в цьому випадку робити це немає сенсу - все на рідкість просто. А от сам акаунт не простий в силу своєї незвичайності.

Отже, ми вийшли до облікового запису. Відразу видно, що він не має нічого спільного з інтерфейсами більшості клікових спонсорів. За умовчанням ми потрапимо в особистий кабінет. У ньому є один елемент, необхідний усім, незалежно від способу заробітку. Це, звичайно, реферальских посилання. Знайти їх можна в розділах «Партнерська програма» та «Менеджер з реклами, робота в компанії -> Банери». Їх безліч, особливо в останньому розділі. Тепер розглянемо кроки для кожного способу окремо.

Заробіток на перегляді статей та кліки
У правій частині під посиланням «Личный Кабинет» вибираємо категорію статей, які будемо переглядати. Потім, клікнувши на будь-який іконці, вибираємо статтю. У самому початку статті під словами «Реклама на сайті» перебувають 2-3 рекламні посилання. Клікнувши по них, ми і будемо заробляти гроші, які відображаються тут. При цьому процес нагадує серфінг: клікнувши на посилання, ми відкриємо нову сторінку, але залишимося в старій. При цьому замість переглянутого посилання з'явиться нове (буває так, що не з'являється, тоді потрібно знову зайти в категорію і вибрати нову сторінку). Якщо ви бачите, що посилання навіть на нововідкритих сторінках не змінюються, значить їх на сайті в даний момент просто немає - є сенс зайти на сайт трохи пізніше.


При роботі є деякі моменти, які варто знати заздалегідь:

По-перше, при швидкому перегляді кліки не будуть зараховуватися (це називається «шахрайство»). Про це буде писатися на рекламній сторінці. Оптимальний інтервал між кліками - 10 секунд.
По-друге, кількість посилань обмежена - не більше 10 на годину (два рази одне посилання переглядати не можна - перегляд не буде зарахований).
По-третє, автор статті сам встановлює відсоток прибутку, який готовий віддати вам за перегляд. Він зазначений у верху рекламної сторінки. Гарні варіанти - 70 і 80 відсотків, відмінний - коли автор віддає 90% свого прибутку.

Почавши роботу, я прийшов у дикий захват - за пару хвилин хвилин я набрав пристойну суму грошей. І навіть знайшов оптимальний алгоритм роботи: обравши категорію, я кликав на сторінці, яку збирався переглядати через натиснуту клавішу «Shift». Сторінка для перегляду в мене відкривалася в новому вікні і, закінчивши перегляд посилань, я спокійно закривав його.
Другий, ще більш зручний спосіб роботи: шукаємо десяток сторінок з високим відсотком заробітку і заносимо їх в закладки. Зайшовши на сайт і не забувши залогуватися, ми просто відкриваємо збережені сторінки - якщо на сайті є нові посилання, то вони обов'язково з'являться і на наших сторінках. Якщо нових посилань немає, але напевно їх немає і на інших сторінках - можете перевірити. Скільки ж можна заробити на Uh.ru? У середньому можна за день накликати 0.15 $. Погодьтеся, це пристойно навіть для зарубіжного спонсора. Буває, звичайно, що посилань мало - все залежить від рекламодавців, але в цілому виходить більше, ніж на інших російськомовних сайтах подібного роду. Тепер підемо до авторів статей і дізнаємося, як вони заробляють свій хліб.
Заробіток на написанні статей
    Йдемо в особистий кабінет: нас чекає посилання «Створення статей», а потім «Створити нову статтю». На цій сторінці пишеться стаття, встановлюється відсоток прибутку, з яким ви поділитеся і визначається тематика розділу.
    Доцільно перед написанням першого матеріалу пробігтися по існуючим статтями сайту, подивитися на рейтинги, на найбільш популярні статті, зрозумівши таким чином, що писати, і яка тематика приносить більше прибутку. Деякі, наприклад, просто ставлять гарні картинки, і такі сторінки користуються популярністю.
    Потім рекламодавці переглядають готові статті і розміщують на них свої посилання, на яких клацають читачі, приносячи собі і вам прибуток.
    Виведення грошей з Uh.ru
    Uh.ru працює тільки з WebMoney. Гроші виводяться миттєво, затримок не було. При запиті виплати вводиться свій гаманець - рублевий або доларовий.
    На сервісі є функція прив'язки акаунта до свого WMID. Це непоганий захід безпеки, який гарантує, що гроші не зможе вивести ніхто, крім вас. Але скасувати цю опцію не можливо, так що варто подумати перед її використанням.
    Мінімальної суми на виведення не існує, замість неї встановлена різна комісія: до 10 руб. - 15%, від 10 до 50 руб. - 7%, від 50 руб. і вище - 2%.

Завершуючи огляд, повторюся, що Uh.ru - це дуже цікавий сервіс, зі свіжою ідеєю та її гарною реалізацією, на якому також діє непогана партнерська програма.