Огляд VipIP

|


http://vipip.ru - Система активной рекламы (САР)

Реф. система: 1 рівень.
Оплата за серфінг: 0,0003 $ -0,0025 $
Оплата за виконання завдань: 0,0055 $
Дохід від рефералів: 10% -15%
Мінімальна сума для виплати: 0,10 $
Виведення грошей:миттєво

 Дуже гарний перевірений спонсор для заробітку Webmoney і розкрутки свого сайту який працює з 2003 року! Платить тільки WMZ, ніяких кредитів. Заробляти дуже легко - завантажуєте спеціальну програму з сайту і запускаєте - все, пішов легкий заробіток. Саме легкий, так як вам не треба стежити, коли ж з'являться нові сайти для перегляду, Ви спокійно можете займатися своїми справами, заробляти в цей час в інших спонсорів - програма сама стежить за появою нових сайтів і починає мигати, коли Вам потрібно натиснути контрольне число для підтвердження перегляду! А адже в програмі є ще і автосерфінг, який взагалі підтверджувати не треба - Webmoney капають самі!

  Немає ніяких кредитів, що саме по собі є гідним перевагою, так як не треба шукати варіанти збуту кредитів, а просто виводити свій заробіток з системи на свій розсуд: на гаманці в платіжній система Webmoney (на будь-який з типів гаманців), на рахунок у платіжній система E-Gold, RuPay, LibertyReserve, а також можна перерахувати гроші для поповнення рахунку свого стільникового телефону (VipIP підтримує кілька десятків провайдерів).
Поділ способів серфінгу за його типом - серфінг з фреймом і серфінг без фрейму. Серфінг з фреймом можна здійснювати в браузері, а другий тип серфінгу можливий тільки у спеціальній програмі для серфінгу, яку можна завантажити на сайті VipIP (ні в якому разі не завантажуйте її з інших джерел!). Перед початком серфінгу програма запитує логін і пароль користувача VipIP.
Існує верхній ліміт для виведення коштів - Ви не зможете виводити більше 5 $ на добу.

  Користувачам сайту пропонуються різноманітні види заробітку:
VIP - серфінг - проводиться перевірка серфера по IP, за логіном і по кукам. Кожному серферу надається можливість переглянути сайт рекламодавця не більше 1 разу на добу. Сторінки цієї категорії VipIP показує в першу чергу. Вартість перегляду таких сторінок складає 0.0025 $.
 Standard - серфінг - проводиться перевірка серфера по IP і по кукам. Кожному серферу VipIP дається можливість переглянути сайт рекламодавця не більше 1 разу на добу. Сторінки цієї категорії на VipIP показуються в другу чергу. Вартість перегляду - 0.0015 $.
Lite - проводиться перевірка серферів по IP і по кукам. Відмінність від Standard-серфінгу полягає в тому, що серфер VipIP зможе переглянути сторінку рекламодавця не менше двох разів (колічествo пpoсмотров для кожного серфера встановлює визначає рекламодавець). Сторінки цієї категорії показуються в третю чергу. Вартість перегляду складає 0.0009 $.
Hit - в даній категорії не надаються унікальні відвідувачі, проводиться перевірка по IP і по кукам. Кожному серфер отримує можливість переглянути сайт рекламодавця будь-яку кількість разів. Сторінки цієї категорії показуються в останню чергу. Вартість перегляду найнижча і становить 0.0003 $.
Завдання - не такі хитрі і складні, як у поштових спонсорів, тут набагато простіше - потрібно або натиснути кнопку і проголосувати за когось, або відповісти на конктрольний питання, щоб Рекламодавець переконався, що Ви, дійсно, переглянули його сайт, або банально натиснути на оплачену рекламу. Як бачите, завдання прості, а оплачуються вони непогано - 0.0055 $ - а це, погодьтеся, дуже непогано порівняно з вартістю звичайних платних листів, а час потрібно тільки на те, щоб дати відповідь - ні підбирати, ні чекати поки Рекламодавець підтвердити завдання не треба - оплата моментальна!
Реферали - з кожного залученого реферала Ви отримуєте 10% -15% від заробленої їм суми. Рефпроцент підвищується з обсягом Вашого заробітку! Він залежить від суми, заробленої Вами за перегляд сайтів рекламодавців і читання рекламних листів. Тобто, чим більше працюєте Ви самі, тим більше Ви отримуєте і з рефералів! Є своя біржа рефералів і акцій.