Огляд Web-IP

|


Web-IP

Web-IP.ru - Система Активной Рекламы

Реф. система: 2 рівня.
Оплата за серфінг: 0,026-0,042 руб
 Оплата за автосерфінг: 0,9 
Дохід від рефералів 1 рівня. (Серфінг): 10%
Дохід від рефералів 1 рівня. (Завдання): 10%
Дохід від рефералів 2 рівня. (Серфінг): 5%
Мінімальна сума для виведення грошей: 5 руб
Кількість посилань на добу: від 25 і вище.
Виведення грошей: миттєво

 Система розкрутки і заробітку надає унікальні можливості, як для користувача так і для рекламодавця . Чому варто вибирати саме web-ip?  Даний проект працює стабільно з 2004 року! Ніяких проблем з виплатами або будь-яких технічних перебоїв за цей час не було.

 Більшість посилань у серфінгу з'являється на початку кожної години.
Існуючі в системі облікові записи не продаються. Акаунти видаються учасникам безкоштовно за будь-які досягнення (за перемогу в конкурсі рекламодавців, покупку пакетів показів сайту).

 Користувачам сайту пропонуються різноманітні види заробітку:

Ручний серфінг - після переходу за посиланням відкривається нове віконце, де у верхній частині буде розміщено інформацію про вартість посилання, часу перегляду та кілька контрольних чисел. У нижній частині буде знаходитися таймер, що показує, скільки часу залишилося до закінчення перегляду. По центру - сайт рекламодавця. Коли таймер дійде до кінця, в нижній частині екрана поруч з ним з'явиться число, відповідне одному з контрольних чисел у верхній частині. З цього контрольного числа у верхній частині екрану потрібно один раз клікнути. Після кліка, якщо число було обрано вірно, Вам буде зарахована вартість цього посилання, після чого почнеться показ наступного сайту.
Автоматичний серфінг - принцип аналогічний Ручному серфінгу, тільки контрольне число по закінченню перегляду натискати не потрібно, перехід на наступний сайт відбувається автоматично. За перегляд сайтів в автоматичному серфінгу нараховуються Покази для автоматичного серфінгу, ці покази можна використовувати на рекламу своїх посилань в автоматичному серфінгу, або продати на Біржі показів. Серфінг починається зазвичай на початку кожної години, загоряється зелена крапка і з'являється цифра, це означає скільки сайтів дали для перегляду, натискаєте почати перегляд. Також зелена точка з'являється коли приходить пошта (внутрішня пошта). Репутація впливає на кількість посилань. Коли ви дійдете до 100 то з 12 до 1 ночі по Москві будуть давати більше серфінгу. Дійдете до 300 то з 1 до 2 ночі буде ще більше серфінг.
 Завдання - не найлегший спосіб заробітку для новачків, але він самий прибутковий. Тут величезна кількість самих різних завдань. І ціни теж варіюються від 0,15 руб до 100,5 руб за виконане завдання.
Реферали - залучаючи рефералів в систему можна заробляти 10% з кожного реферала, а також продавати активних рефералів на біржі рефералів.