Огляд WMmail

|



WMmail.ru - сервис почтовых рассылок

Оплата за читання листів: 0,0015 $ -0,0025 $
Оплата за серфінг: 0,0005 $ -0,0015 $
Оплата за виконання завдань: 0,01 $ -5 $
5 рівнів рефералів: 10%, 5%, 2%, 1%, 1%
Мінімальна сума для виплати: 0,10 $
Виведення грошей: миттєво

 Найвідоміший російський поштовик з максимальною кількістю реклами! Працює з 2004 року. Проект очолює трійку кращих російських поштовиків. На сьогоднішній день у ньому понад 100 тис. учасників. Ну а там, де багато користувачів, там багато рекламодавців і купа роботи. Проект розташований на виділеному хостингу (сервері).

 Користувачам сайту пропонуються різноманітні види заробітку:
Читання листів і серфінг сайтів - відразу після реєстрації Вам будуть доступні для читання близько 20 листів, в наступні дні кількість надісланих листів не буде перевищувати 5-10 штук. Чим більше і частіше їх будете читати, тим більше Вам їх надішлють. Сайти в серфінгу з'являються на початку кожної години, їх особливо багато в 00 ч. 00 хв. по Моск. часу. Серфінг оплачується як в WMZ, так і кредитами, що Ви завжди можете продати на біржі. Для зручності роботи Ви можете використовувати програму WMmail agent.
Виконання оплачуваних завдань - в системі більше 1 тис. активних завдань. Ваша першочергова задача сформувати свою базу з багаторазових завдань, які Ви будете виконувати кожен день. Щоб кожного разу не шукати вподобане багаторазове завдання, додайте його у "Вибране". Майже всі завдання з розділу "Кліки" є багаторазовими, також їх можна знайти в розділах "Постинг в форум" і "Постинг в блоги". У розділі "Рег. Без активності" завдання подорожче, але вони в більшості випадків одноразові. Найдорожчі завдання знаходяться у розділі "Рег. З активністю", але щоб отримати за них оплату доведеться попрацювати, просто так гроші платити ніхто не буде. Коли у Вас у "Вибраному" набереться своя база з 50-70 перевірених багаторазових завдань, Ви цілком можете за годину роботи набрати більше 1 $.
Залучення рефералів - хочу особливо відзначити, що в wmmail 5-ти рівнева реферальная система, що вигідно відрізняє його від інших поштовиків! Посилання для залучення рефералів Ви можете побачити в розділі "Реферали". Ви також можете купити або продати рефералів в розділі "Біржа рефералів". При покупці рефералів Ви повинні дотримуватися певних правил: на біржі системних рефералів єдине, що становить інтерес - це свежезарегістрірованние новачки по 0.20 $. Всі інші реферали там стоять необгрунтовано дорого і купувати їх абсолютно безглуздо. Купувати рефералів треба у системи, а не в інших користувачів, система рефералів не продає, вони автоматично потрапляють на біржу, після того як прочитають 20 листів. Коштують вони 0.21 $.

При досягненні мінімальної суми (0.1 $) в розділі "Статистика" з'являється кнопка "Замовити WM". Вам необхідно заповнити заявку, з зазначенням суми виплати, після чого на Ваш гаманець, вказаний при реєстрації перекладається замовлена Вами сума.