Як обміняти електронні гроші Webmoney в Україні на реальні гроші

Кожен хто починає заробляти в мережі інтернет, рано чи пізно задається одним питанням - як обміняти електронні гроші Webmoney  на реальні гроші.Зараз в інеті  є багато сервісів за допомогою яких користувач може миттєво перевести з свого рахунку в Webmoney гроші на рахунок у Приватбанку або на кредитку Універсальну від ПриватБанку.Одним з кращіх я вважаю є сервіс obmenov.com.
 

Про сервіс
Основним напрямком діяльності сервісу "Обменов.ком" є ​​введення, виведення та обмін електронних валют. На сайті  також Ви можете придбати ПІН-коди ваучерів мобільних операторів Україні, поповнити велику кількість онлайн-ігор або купити тайм-карти. 
Чому їм можна довіряти?
Більше двох років сайт займається обмінними видами послуг в інтернеті. За цей порівняно невеликий проміжок часу був проведений обмін більш ніж по 65 тисячам заявок. Непрямим доказом цього служить досить високий бізнес-рівень Webmoney, який вже перевалив за 1000 пунктів.

Obmenov.ком знаходиться в першій 20-ці рейтингу в розділі "введення, виведення електронних валют" каталогу "Мегасток" - електронному рубрикаторі ресурсів Webmoney.

Зараз у системі більше 6 тисяч зареєстрованих користувачів, понад 400 активних партнерів.

Хочу відзначити що користуюся послугами  цього сервіса вже 3 місяці .
Виплати і обміни відбуваються в автоматичному режимі: 1-2 хвилини і сума вже у Вас на рахунку!
Готівкові гроші стають доступними для зняття в банкоматах вже через 4 хвилини у вихідні, святкові дні і навіть вночі! Особливо це актуально в свята або коли гроші потрібні терміново. Індивідуальні умови для великих клієнтів - гнучка система знижок.
Після реєстрації одразу отримайте знижку від 2 до 30% на всі операції з WebMoney.
На сайті також діє партнерська програма.
Якщо залучений Вами клієнт зареєструється на сервісі, він закріплюється за вами назавжди і всі обміни, вчинені ним, будуть приносити Вам постійний  прибуток.


Обменов.ком - Лучшие условия для обмена